Kom igång med träningen i höst

Under sommaren är det ibland svårt att ha tid att träna. Grillfester, sol, bad och andra trevligheter känns ofta viktigare och det kan därför kännas svårt att ha tid att träna också. Men när hösten nu närmar sig kommer det bli lättare att passa in träning och det är det vi ska prata om idag. Vilka som är de bästa träningsformerna för höstens träningspass.

Löpning

Att ge sig ut och löpa är en klassisk träningsform, och den är klassisk av en anledning. Den är väldigt mångsidig och också väldigt enkel att genomföra. Allt du behöver är ett par löparskor och en vilja av stål. Eller kanske inte stål, men du behöver i alla fall behöva bestämma dig. Om du gör det kommer du ha mycket roligt att se fram emot i höst, och du kommer att må bättre och känna dig starkare.

Gymma

Då hösten ofta innehåller en hel del regn och rusk kanske det inte alltid passar att ge sig ut på en löptur. Det kan då vara bra att ha andra träningsalternativ att välja bland. Ett bra träningssätt i det avseendet är då att gymma. Men det är inte alltid man orkar ta sig till ett gym. Det kanske regnar eller också har man inte skjuts. Men vi har en lösning på det också. Skaffa ett hemmagym. Du slipper då ge dig iväg när du vill träna men det kommer också med andra fördelar. Du slipper bry dig om öppettiderna på ditt ordinarie gym och du kommer förhoppningsvis att träna oftare. Skönt va?